Bel ons: 0478 732 659

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization of SEO genoemd is een techniek die ervoor zorgt dat uw website zichtbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Door een goede zoekmachine optimalisatie kan je het aantal bezoekers en potentiële klanten op uw website drastisch verhogen. Statistisch gezien is SEO een van de meest kost efficiënte investeringen die je kan maken op marketing gebied wegens de hoge return on investment.

 

Wat is zoekmachine optimalisatie

 

Zoekmachine optimalisatie maakt het verschil tussen een succesvolle website en een onzichtbare website. 2BeVisible help bedrijven hun online marketing doelstellingen te bereiken door het implementeren van een kwalitatieve zoekmachine optimalisatie die ervoor zorgt dat uw bedrijf online gevonden wordt door potentiële klanten.

SEO kan onderverdeeld worden in twee gebieden:

On-page optimalisatie: deze optimalisatie techniek verbetert alle factoren die verband houden met uw website zelf zoals het aanpassen van pagina titels, meta tags, headings, afbeeldingen, inhoud, interne links, …

Off-page optimalisatie: deze optimalisatie techniek richt zich vooral op hoe uw website gezien wordt door andere websites, de voornaamste factor hierin is het ontvangen van kwalitatieve en relevante links (linkbuilding) naar uw website. De laatste jaren is de aanwezigheid van uw bedrijf op verschillende sociale media sites ook meer en meer een belangrijke factor om rekening mee te houden bij de off-page optimalisatie.

 

Onze zoekmachine optimalisatie aanpak

 

Zoekwoorden analyse

Bij de zoekwoorden analyse gaan we op zoek naar de meest geschikte zoekwoorden voor uw bedrijf. Dit doen we aan de hand een marktonderzoek en concurrentie analyse. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw website gevonden wordt door potentiële klanten die werkelijk op zoek zijn naar de producten en diensten van uw bedrijf.

Website analyse

De website analyse gebeurt op basis van de zoekwoorden die we gekozen hebben in de eerste stap. We analyseren iedere pagina individueel op zowel structuur als inhoud. Eventuele aanpassingen en de on-site implementatie gebeurt in de volgende stap.

On-site implementatie

We passen iedere pagina van de website aan om bepaalde zoekwoorden te targetten. Verder zorgen we er ook voor dat de code en structuur van uw website geen fouten meer bevat zodat deze makkelijk te indexeren is door de zoekmachines.

Off-site implementatie

Nadat de website volledig geoptimaliseerd is werken we aan de off-site implementatie. Deze optimalisatie techniek houdt onder meer in het aanmaken van links (linkbuilding) naar uw website. We melden u onder meer aan bij alle grote zoekmachines (Google, Bing, Yahoo) en zorgen ervoor dat er van verschillende online bedrijven- en handelsgidsen naar uw website gelinkt wordt. Tevens zorgen we voor een continue nieuwe instroom van nieuwe links zodat uw website steeds een hoge positie in de zoekmachines blijft behouden voor de gekozen zoekwoorden.

Bezoekersanalyse

Na de implementatie van onze zoekmachine optimalisatie analyseren we de bezoekers op uw website. Deze analyse gebeurt via Google Analytics waarmee we kunnen bepalen via welke kanalen en zoekwoorden de bezoekers op uw website komen. Tevens houden we ook uw positie in de zoekmachines bij. Met deze informatie kunnen we dan eventueel de on-site of off-site optimalisatie bijsturen zodat uw website steeds gevonden door potentiële klanten.

Facebook

2BeVisible

Stientjesstraat 58
8570 Anzegem

Tel: 0478 732 659
Email: info@2bevisible.be
BTW: BE0537.359.709