Bel ons: 0478 732 659

Webdesign & Development

Webdesign
Uw website vormt een weerspiegeling van uw bedrijf, daarom is het ook belangrijk de nodige aandacht te besteden aan een passend ontwerp. 2BeVisible zoekt samen met u naar een oplossing aangepast aan de noden van uw bedrijf en uw doelgroep.  Hiervoor maken we van uw idee een concept waarna we dit dan verder ontwikkelen tot een ontwerp. In de ontwikkelingsfase wordt u als klant  volledig betrokken bij dit project en houden we u op de hoogte van de vorderingen zodat u steeds kan bijsturen wanneer u dit wenst. De oplevering van de afgewerkte website gebeurt pas nadat het design volledig aan uw verwachtingen voldoet.

 

Responsive Design

 

Door de opkomst van tablets en smartphones is het belang van een responsive design niet meer weg te denken bij de ontwikkeling van een nieuwe website. Een responsive design zorgt ervoor dat de weergave van uw website zowel voor mobiele toestellen als voor desktop toestellen geoptimaliseerd is. Rekening houdend met het feit dat vanaf 2014 het marktaandeel van mobiele toestellen groter zal zijn dan van de desktop toestellen wordt de integratie van responsive design voor zowel nieuwe websites als bestaande websites een must.

 

CMS

 

Een content management system (CMS) is een platform die fungeert als de backend van uw website. Door het gebruik van een CMS wordt een opsplitsing gemaakt tussen het design en de inhoud van uw website. Hierdoor wordt het voor iemand zonder technische kennis zeer envoudig om nieuwe inhoud (pagina’s, foto’s…) toe te voegen of aan te passen zonder beroep te moeten doen op een professional. 2BeVisible maakt steeds gebruik van een CMS bij het bouwen van websites waardoor onze klanten vrij zijn om aanpassingen aan hun website te maken zonder dat dit extra kosten teweeg brengt.

 

E-Commerce

 

Een goede webshop begint steeds bij een goed design. Bij het ontwerpen van een webshop moet verder gekeken worden dan alleen het grafisch ontwerp. De gebruiksvriendelijkheid, zoekmachine optimalisatie mogelijkheden en een vlot uitcheck proces zijn maar enkele voorbeelden van elementen waarmee rekening moet gehouden worden bij het ontwerp van een E-commerce website. 2BeVisible zorgt steeds voor op maat gemaakte E-commerce oplossing die een maximaal rendement halen.

 

Facebook

2BeVisible

Stientjesstraat 58
8570 Anzegem

Tel: 0478 732 659
Email: info@2bevisible.be
BTW: BE0537.359.709